Logo bistro cou cou De Haan

cou cou!

Leuk dat je hier bent!

over cou cou

Hartelijk welkom.
In 2023 nemen mijn man Thomas en ik de zaak over van mijn ouders. Ik ben dan reeds 15 jaar actief in de zaak als chef. We behouden de warme, familiale sfeer en vullen het geheel aan met onze eigen accenten. Kom langs voor een kopje koffie, gezellige lunch, apero, overheerlijke verse pannenkoeken of een dinertje met een goed glas wijn genietend van de zonsondergang.

We hebben samen twee dochters, Nahla en Lola, die ook graag en vaak aanwezig zijn in de zaak. We houden ervan om in onze vrije tijd met de voetjes in het zand of in het water, te genieten van ons prachtige strand en alle fijne troeven die onze mooie gemeente te bieden heeft. En dan het liefst in gezelschap van familie en vrienden.

Oog Bistro Cou Cou
Standbeeld op de dijk bij Bistro Cou Cou De Haan
Zonsondergang vanop het terras van Bistro Cou Cou De Haan

Seizoensgebonden &

Duurzaam

Bistro Cou Cou staat voor een pure, ongedwongen sfeer waar iedereen welkom is. Laagdrempelig en letterlijk met de deur open om jullie te ontvangen. In een gezellig kader met heerlijke beachvibes kunnen jullie komen vertoeven. We proberen seizoensgebonden en duurzaam te werken met een vaste kaart, altijd aangevuld met suggesties.

Ter plaatse of take way

Kom ter plaatse genieten of maak gebruik van onze take away optie en geniet thuis, op het strand of onderweg

tot gauw!

Strand van De Haan
Oog Bistro Cou Cou De Haan